Kavany's shop

Home Of Kavany

Hondenpension

Training

Border collie fokker


Kavany's shop


Wij zijn sinds kort verdeler van Dogs Perfect voeding.Dogs Perfect® heeft uitgebreid assortiment aan (diepgevroren) complete vers vlees voeding dat geschikt is voor elke hond.Dogs Perfect® bevat alle essentiële voedingsstoffen,bouwstoffen, vitaminen en mineralen die je hond nodig heeften is geschikt om dagelijks aan je hond te voeren. De vitaminenen mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uitnatuurlijke bronnen. Door de toevoeging van Groenlipmossel en Aloë Vera in ons diepgevroren vers vlees is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees voeders.

Hieronder kunt u het assortiment aan vers vlees ontdekken dat bij ons verkrijgbaar is.
Deze hebben we nauwkeurig samengesteld. Zo is er voldoende keus aan gevarieerd vers vlees.

HoudbaarVers Vlees

Al het goede van vers vlees zonder eerst te ontdooien!

De houdbare worsten zijn ideaal inzetbaar bij het verantwoord belonen van je hond, op vakantie, maar ook zeker geschikt als complete voeding.

De houdbare worsten zijn verkrijgbaar in 200, 400 en 800 gram.
De worsten worden gemaakt met meer dan 95% vlees dat van oorsprong geschikt is voor menselijke consumptie. Voor de binding van het vlees wordt er 3% tapioca toegevoegd. Tapioca is een smaakloos zetmeel wat de smaak van het vlees niet beïnvloed en gemaakt is van bewerkte en gedroogde cassavewortel. Om de worst compleet te maken worden ook vitamine A, D en E toegevoegd.
De worsten zijn graan- en glutenvrij en ideaal voor de gevoelige hond.
De worsten zijn geschikt voor alle rassen en wat belangrijk is: ze zijn onweerstaanbaar en zeer smakelijk.